A hit óriásai - rajzfilmsorozat (3 DVD)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.087 Ft (7.155 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EO-00011

Leírás és Paraméterek

A Hit Óriásai rajzfilmsorozatban jó példák és keresztény értékek jelennek meg a gyermekek számára is szórakoztató formában. Hat részes, részenként fél órás rajzfilmekkel.

I. DVD

1. Szent Bernadett – Lourdes Hercegnője (Bernadett – The Princess of Lourdes)

1858. február 11-én történt, hogy három lourdes-i lány tűzifát gyűjtött egy barlang előtt. Egyikük hirtelen ámulva térdre borult és elkezdett imádkozni a csodás jelenés láttán, amit csak ő láthatott. A szegény, beteges és jelentéktelen Bernadett Soubirous valóban a Mennyek Királynőjét látta?

2. A Nap tánca – Fatima igaz története (The day the Sun danced – The true story of Fatima)

1917-ben három gyermek, Lucia, Francisco és Jacinta miközben bárányokat legeltettek a portugáliai Fatima kicsiny falujának közelében, meglátogatta őket a Szűzanya. Több alkalommal is találkoztak Vele, aki hatalmas titkokat bízott rájuk. Senki sem hitt nekik, egész addig a napig, amelyen úgy tűnt, a Nap táncol az égen. Hatalmas hitük és bátorságuk elhozta a Fatimai Szűzanya üzenetét az egész világ számára.

II. DVD

1. Szent Miklós– A fiú, akiből a Mikulás lett (Nicolas – The Boy Who Became Santa)

Miklós még egészen kicsi fiú volt, amikor felfedezte a titkot, mely megváltoztatta életét. Ez az „ajándékozás ajándéka” volt, mellyel oly sok embernek vitt örömet az életébe. Miklóst szeretete és másokhoz való odafordulása minden idők egyik legnépszerűbb alakjává tették. Napjainkban – több mint 16 évszázaddal később – az egész világ ünnepli a kedvességét és nagylelkűségét annak az embernek, akit ma már csak Mikulásként ismerünk.

2. Ferenc – Assisi lovagja (Francis – The Knight of Assisi)

A lovagok és királyok kora idejében, amikor a becsület a hősök erénye volt és a dicsőséget a csatamezőn keresték a harcosok, élt egy bátor fiatal férfi: Francesco. Arra vágyott, hogy tekintélyes lovaggá váljék mindaddig, míg egy nap nagyobb dicsőségre való hívást érzett. Az Úr egy páratlan bátorságot igényelő, különleges küldetést bízott rá. Isten szeretetéért, az ő Királyáért Francesco feladott mindent, amije csak volt, és örömmel hajóra szállt a legizgalmasabb és váratlan fordulatokban bővelkedő kalandok tengerére.

III. DVD

1. II. János Pál pápa – Félelem nélkül (Sin Miedo – Biografía de Juan Pablo II.)

Karol Lengyelországban született. Érdeklődését eleinte a foci és a zene keltette fel. Egyetlen vágya az volt, hogy színész lehessen. Ám édesapja távozása Karol figyelmét a vallás felé irányította. Hosszú és kalandos utat tett meg, míg papnövendékből végül ő lett II. János Pál, a pápaság történelmének első nem olasz vezetője.

2. Az ötödik szó – Kalkuttai Teréz anya élete (The fifth word – Biogr. of M. Teresa of Calcutta)

Albániában, 1910. augusztus 26-án egy kislány született Skopje városában. Ágnes nagyon korán tisztán érezte misszionáriusi elhivatottságát, ezért jelentkezett az írországi Loreto nővérekhez, ahonnan 19 évesen Indiába küldték egy kalkuttai iskolába. A nyomor, amit látott, mély hatást tett lelkére, és egy nap új, belső hívás érkezett hozzá Istentől. 38 évesen pápai engedéllyel új útra lépett, és életét a Föld legszegényebb embereinek szentelte.

Extrák:
- Magyar nyelvű interaktív menü
- Közvetlen jelenetválasztás
- Filmelőzetesek
Rendező: Cristóbal Guerrero
Szereplők: rajzfilmfigurák
Nyelvek: magyar 2.0
Hossz:3 x 2 x 30 perc

Házhozszállítás 5-10 munkanap
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!