ActiveTable

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.505.200 Ft (2.760.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: IKT-110

Leírás és Paraméterek

Az ActivTable a kiscsoportos kollaboráció és készségfejlesztés forradalmi eszköze. Méretéből adódóan könnyen mobilizálható, kialakításának köszönhetően egyszerűen köré szervezhetünk egy 4 vagy akár 6 fős csoportot. Multitouch funkciója lehetőséget biztosít 6 pár kéz együttes feladatvégzésére. A gyerekek az asztal körül állhatnak, ülhetnek. Az eszközt úgy tervezték, hogy kerekes székkel is be lehet kapcsolódni az asztalon történő csoportmunkába.

Szemben az egyszemélyes vagy legfeljebb 2 fő foglalkoztatását lehetővé tévő számítógéppel az ActivTable a korosztályban leghatékonyabb kiscsoportos foglalkozásokat támogatja. A kezelése intuitív, semmilyen előképzettséget nem igényel. Nincs semmilyen zavaró eszköz vagy az óvodás korosztály fejletlen csukló- és kéztőízületeihez nem illeszkedő egér vagy billentyűzet.

Feladatvégzéshez választhatunk az ActivTable beépített feladatbankjából, melyet kimondottan a 4–11 éves korosztály számára fejlesztettek. További feladatok érhetőek el a PrometheanPlanet közösségi oldal egyre bővülő, tanárok által a világ minden részéről föltöltött, kipróbált és megosztott jó gyakorlatok tárából. Az ActivTable szoftveres környezetében átalakíthatóak, testreszabhatóak a feladatbank egyes feladatai, a multimédiás gyűjteményből új feladatok állíthatóak össze, de akár a gyűjtemény is bővíthető a pedagógus saját munkáival. Előhívható billentyűzet, matematikai eszközkészlet, web böngésző és számos egyéb alkalmazás könnyíti a munkát.

Házhozszállítás 2-4 hét
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!