Dominik dallamai (ének-zene, 4-11 éveseknek)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
39.000 Ft (30.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BF-003

Leírás és Paraméterek

A zene minden ember életének része, így alapvető fontosságú, hogy gyermekünket minél előbb bevezessük a dallamok világába. Ennek segítségére fejlesztettük ki legújabb interaktív oktatási szoftverünket.

A Dominik dallamai interaktív tananyag rendkívül kreatív lehetőséget biztosít arra, hogy a zenei alapképzettséget és a zene szeretetét játékos formában biztosítsuk a 4-11 éves gyermekek számára. A kis zenészek az önálló felfedezésen és sok játékos feladaton keresztül ismerkedhetnek meg a zenei alapfogalmakkal, a különböző hangszerekkel és dallamokkal, így a tanulás valóban szórakozássá válik.

A ritmus fogalmának megismerése, a hangok és a különböző hangszerek bemutatása és megszólaltatása a tananyagon belül is a fokozatosság elvét követi, így a gyerekek könnyen megérthetik a különböző fogalmakat, és önálló produkciókat is készíthetnek, így kerülve közelebb a zenéhez. A saját szerzemények elkészítése és bemutatása rendkívül kreatív elfoglaltságot biztosít, s mindemellett a kottázást és a kottaolvasást is elsajátíthatják a gyerekek.

Fedezze fel a zenetanítás természetes, saját tapasztalatokra épülő, játékos módját a Dominik dallamai tananyaggal!

Minimális rendszerkövetelmények:

    1 Ghz processzor
    512 MB RAM
    128 MB-os videókártya
    hangkártya
    32x CD-olvasó
    Windows XP (ME/ 2000/ XP/ Vista/ Windows 7)
 

Hasonló termékek

The adventures of Dominik 1. egy különleges angol nyelvoktató tananyag, mely játékosan, a gyerekek mindennapi életében fellelhető tárgyak és témák segítségével vezeti be a diákokat az angol nyelv világába.

39.000 Ft

The adventures of Dominik 2. a Dominik angol nyelvoktató tananyagcsalád második része.

39.000 Ft
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!