Mi Micsoda sorozat

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
16.510 Ft (13.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TESSB-0001
5 DVD

Leírás és Paraméterek

1. Bolygók és űrkutatás - Vulkánok

A 60 perces ismeretterjesztő film két témát jár körül: a Vulkánok című rész a vulkánok mindent elemésztő, pokoli tüzébe vezeti el a nézőt, miközben választ ad például arra, mi a vulkán, mi a magma és mi a láva. A bolygók és az űrkutatás című epizód a világűrbe röpíti a nézőt, bemutatja a Naprendszert, a Földet, a szomszédos bolygókat.

2. Múmiák - Az emberi test

A 60 perces ismeretterjesztő film két témát jár körül: A Múmiák című film egyik főszereplője Howard Carter, angol múmiakutató, aki 1917-ben útnak indul, hogy meg találja Tutanhamon fáraó legendás sírját. Az emberi test című filmből megtudhatjuk, hogyan tájékozódunk érzékszerveink és az agyunk segítségével, valamint hogyan lehetséges az, hogy gondolkodás nélkül eszünk, lélegzünk és mozgunk.

3. Cápák – Hüllők és kétéltűek

A 60 perces ismeretterjesztő film két témát jár körül: a Cápák című rész bemutatja hogyan élnek, lélegeznek és hozzák világra utódaikat ezek a félelmetes ragadozók. A Hüllők című epizód bemutatja, hogy miről lehet felismerni a hüllőket, miért brekegnek a békák, hogyan tanítja meg úszni kicsinyeit a krokodil, és meddig élnek az óriásteknősök.

4. Nyomozás – Komputerek és robotok

A 60 perces ismeretterjesztő film két témát jár körül: a Nyomozás című rész a nyomozás módszereit és eszközeit mutatja be, többek között azt is, mire képesek a rendőrkutyák. A komputerek és robotok című epizód a mesterséges intelligencia világába vezeti a nézőt.

5. A vasút - Hajók

A 60 perces ismeretterjesztő film két témát jár körül: a Vasút című részből megtudhatjuk, hogy miért van szükség vasútra, mióta léteznek sínek, ki építette az első mozdonyt, milyen nagy sebességű vonatok vannak, és milyen lesz a jövő vasútja. A Hajók című epizód egy konténerhajó fedélzetére hívja a nézőket, miközben minden fontosat megtudhatunk a hajókról.

Házhozszállítás 5-10 munkanap
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!