Természetismeret III. csomag

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
16.389 Ft (12.905 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MI-00056
2 CD

Leírás és Paraméterek

1. Erdei iskola- környezeti nevelési program pedagógusoknak

Ez a multimédiás CD egy módszertani segédanyag, mely elsősorban pedagógusoknak, iskoláknak készült. A környezeti nevelés egy rendkívül komplex feladatkör, de ugyanakkor nagyon reális alapokon nyugszik. Abból indul ki, hogy beleszületünk egy világba, s ha harmóniában akarunk élni, akkor ismernünk kell azt minden vonatkozásában, térben és időben egyaránt. A program három részből áll.

Az első tartalmazza az elméleti összegzését a témának. A nevelési célokat, feladatokat, stratégiát, az iskolán, tanítási órán belüli, s kívüli eszközöket.

A második rész tartalmazza egy hetes erdei iskola programját, teljes részletességgel, meghatározva a napi célokat, feladatokat, helyszíneket, eszközöket, stb.

A harmadik rész a “terepgyakorlatok” címet kapta, az albumlapokon 50 percnyi filmen keresztül bemutatásra kerül, hogyan lehet felfedeztetni a gyerekekkel a természetet. „Arra törekedtem, hogy a témák sokoldalúan legyenek bemutatva, s mindenütt a lehető legtöbb összefüggésében vizsgálva. A felfedeztetés, a valós környezetben történő megtapasztalás rendkívül fontos, pláne egy olyan korban, amikor a technikai civilizáció egyre inkább eltávolítja a gyerekeket a valóságos környezetünktől, amikor egyre kevesebb idő marad túrákra, kirándulásokra, múzeumlátogatásokra, vagy éppen ásványok gyűjtésére."

2. Környezeti nevelés gyerekeknek

Oktatószoftver, ami diákok számára készült. A program ismeretanyagával, képanyagával, filmjeivel, kvíz-játékaival hozzásegíti a gyerekeket a környezettudatos gondolkodásmód kialakulásához. Felkészít egy erdei iskolában való részvételre, illetve aki részt vett már ilyenen, annak összegzést nyújt a tapasztaltakról.

Házhozszállítás 5-10 munkanap
További képek
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!