The adventures of Dominik 1. - angol nyelv - iskolai előkészítő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
39.000 Ft (30.709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BF-004

The adventures of Dominik 1. egy különleges angol nyelvoktató tananyag, mely játékosan, a gyerekek mindennapi életében fellelhető tárgyak és témák segítségével vezeti be a diákokat az angol nyelv világába.

Leírás és Paraméterek

The adventures of Dominik 1. egy különleges angol nyelvoktató tananyag, mely játékosan, a gyerekek mindennapi életében fellelhető tárgyak és témák segítségével vezeti be a diákokat az angol nyelv világába. Az alapvető nyelvi készségek, az alapszókincs és a helyes kiejtés, színes ábrák és a hozzájuk kapcsolódó hangzó szöveg segítségével sajátíthatók el, a vidám feladatok pedig játékossá varázsolják a tanulást, motiválják a gyerekeket.

A szoftverben található feladatokhoz ellenőrzési lehetőség is tartozik, így biztosítva az azonnali visszacsatolást. A program témakörei egymáshoz is kapcsolódnak, a tananyagcsalád többi részeivel pedig folytonosságot alkotnak, így biztosítva a fokozatos fejlődés lehetőségét. A tananyag egyéni és csoportmunkához is kiváló választás, nagyban megkönnyíti a pedagógiai fejlesztő munkát és érdekesebbé teszi a nyelvórákat.

Témakörök:

 1. My family
 2. School bag
 3. Farm animals
 4. Fruits and vegetables
 5. What are you doing?
 6. In the classroom
 7. Means of transport
 8. Writing
 9. Clothes
 10. The body
 11. Jobs
 12. My room

ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!