Magformers - Univerzális Boksz

Magformers - Univerzális Boksz Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
29.185 Ft (22.980 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MF-015
47 építőelem: 12 háromszög, 16 négyzet, 4 rombusz, 4 egyenlő szárú háromszög, 2 szabályos hatszög, 4 egyenlő szárú trapéz, 2 téglalap, 2 kerekek, 1 forgó figura

Leírás és Paraméterek

Egy új és egyedi mágneses játék, amellyel számtalan háromdimenziós szerkezetet építhet, néhány kétdimenziós alap típusú műanyag sokszögből (háromszögek, négyzetek, téglalapok, trapézok, rombuszok, öt- és hatszögek). Az építőelemeket elég egymáshoz közel tenni és a széleikben elhelyezett mágnesnek köszönhetően csatlakoznak egymáshoz.

Didaktikus eszköz, amelynek célja, hogy bemutassa az alapvető geometriai alakzatokat térben és síkban, megtanítsa a színeket és fejlessze a finom motorikus készséget. Fejleszti a térbeli képzelőerőt, ösztönzi a kreativitást valamint a matematikai gondolkodást a gyermek korai életkorától. Néha ,,mágneses geometriának‘‘ is nevezik.

A darabok jól megválasztott mérete és alakja teszi a játékot a lehető legbiztonságosabbá. A felhasznált anyag teljes mértékben megfelel a legszigorúbb higiéniai és egészségügyi feltételeknek. Az egyes részek elég nagyok, nem nyelhetők le, szinte törhetetlenek, mégis könnyen kezelhetőek 2 éven aluli gyermekek számára is. Különlegessége, hogy a belső mágneshengerek szabadon foroghatnak és a játszást nem korlátozza a polaritás. A mágnesek maguktól megfordulnak úgy, hogy a két rész mindíg vonza egymást.

Intelligens és addiktív játék nem csak a gyerekek de a felnőttek számára is.

Hasonló termékek

30 nagy építőelem: 18 Szuper négyzet, 12 Szuper háromszög
29.874 Ft

A finommozgás fejlesztését szolgálja a sokféle faelemből álló kis farm

25.358 Ft

8db átlátszó műanyag táblacsík, 96 műanyag gomb, 36 mintakártya

24.778 Ft