Botanikus kert csomag - 3 db

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
28.470 Ft (22.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HF-002

Leírás és Paraméterek

Botanicals Húsevő Dzsungel

Legyél Te a dzsungel ura! Nevelj a lakásodban húsevő növényt, mimózákat (amely érintésre érzékeny!), és egyéb speciális dzsungelnövényeket! Tudtad, hogy a mimóza képes a mozgásra? Tudtad, hogy a húsevő növények a hangyától kezdve a darázsig, szinte minden apró bogarat megesznek? Egyéb érdekességek és hasznos tudnivalók a doboz belsejében és a honlapunkon! Vidd haza a húsevő növényekkel teli dzsungeledet, veteményezz el, öntözd meg hetente kétszer és már 15 nap múlva megjelennek az első csírák – ha pedig folyamatosan ápolod, akkor akár évekig is virágoznak. A csomag tartalmazza a mini melegházat, a termőföldet, ehhez szükséges tálcát, eszközöket, a magokat és a magyar nyelvű használati útmutatót.

Botanicals Virágos Tündérkert
Mesebeli tündérkert igazi tündéreknek! Mindig is szerettél volna egy elbűvölő virágoskertet a szobádba? Most itt a lehetőség, hogy megvalósítsd álmaid, és csodaszép virágokat nevelj! A százszorszéptől kezdve a kék búzavirágon át, megtalálható a dobozban az árvácska, a pipacs, a mécsvirág, a mákvirág, körömvirágok, és még a nefelejcs is. Összesen több, mint  15 különböző virágcsoda, így biztos, hogy Nálad egész évben tavasz lesz!
Védd meg a környezeted Te is! A virágoskertedben lévő virágok oxigént termelnek, így lesz a mesebeli kerted a saját otthoni oxigéngyárad!
Vidd haza a virágmagokkal teli dobozt, veteményezz el, öntözd meg heti kétszer és már 1 héten belül megjelennek az első csírák – ha pedig folyamatosan ápolod, akkor akár évekig is virágoznak.

Botanicals Kaktuszkert
Eredeti sivatagi hangulat a saját szobádban! Érdekelt, hogyan növekednek a kaktuszok? Itt a lehetőség, hogy megfigyelj több, mint 30 kaktusz különlegességet!
Tudtad, hogy 1600 különböző kaktusz létezik a világon és a legtöbb fajta képes virágozni? Tudtad, hogy a kaktuszokat kifejlett állapotukban elég 15 naponta öntözni? Érdekel, hogy mi a tüske szerepe? Gondolkoztál már azon, hogy hogyan szaporodik a kaktusz?  Fedezd fel, hogy milyen is egy igazi kaktuszkertet gondozni! Még több információ és érdekesség a dobozban. De az a teljes élmény, ha a nevelés közben találod meg a válaszokat.
Miután hazavitted, elveteményezted és megöntözted a kaktuszmagokat, már 10-12 napon belül megjelennek az első csírák. A folyamatos gondozásod pedig évekig tartó növekedéssel és akár virágzással is meghálálják.

1 kert Botanicals Virágos Tündérkert
2 kert Botanicals Húsevő Dzsungel
3 kert Botanicals Kaktuszkert
Házhozszállítás 1 hét
További képek
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!