Hangyafarm

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HF-001

Leírás és Paraméterek

A hangyafarm segítségével lehetőség nyílik arra, hogy használhassuk a legújabb NASA technológiát. Megtudhatjuk, hogyan viselkednek a Föld egyik legelterjedtebb élőlényei, a hangyák! A NASA kutatói kifejlesztették számukra a Hangyafarmot. A hangyafarm (latinul formicarium) egy speciális zselét tartalmaz, ami fedezi a hangya táplálék- és folyadékszükségletét, ráadásul olyan alagutakat fúrhatnak bele, ami soha, még antigravitációs környezetben sem omlik össze!

Tanulmányozzuk ezeket a szorgos élőlényeket akár otthon, akár az irodában az íróasztalon! Még fehér köpeny sem kell ahhoz, hogy megfigyeljünk számos olyan dolgot, ami eddig elkerülhette a figyelmünket, vagy csak nem láttuk a föld alatti hangyajáratokban. Ráadásul a világítással ellátott termékek akár éjszakai fényként vagy hangulatvilágításként is szolgálhatnak!

A hangyákat nem kell sem nem etetni, sem nem itatni, mert a zselé biztosítja számukra a létfenntartáshoz szükséges vizet és tápanyagot.

Házhozszállítás 1 hét
További képek
ÁRVÁLTOZÁS!

Óvodai bútoraink kínálata és árai folyamatos frissítés alatt vannak, ezért kérjük, hogy megrendelés előtt érdeklődjenek aktuális áraink után!

Árajánlatkéréshez kattintson ide!